CP Solutions

Het innovatieve Concierge Provider platform helpt hotels en restaurants efficiënter om te gaan met dagelijkse uitdagingen.
Ontdek hoe de unieke functionaliteiten van het platform uw service, snelheid en sales kunnen verbeteren.

01.

Sales

Verhoog uw sales door waardevolle samenwerkingen tussen hotels en restaurants aan te gaan

First & last-minute Beschikbaarheid​

Vraag en aanbod tussen hotels en restaurants wordt in real-time op elkaar afgestemd. Dit geeft u als CP-member een ongeëvenaarde flexibiliteit. U kunt niet alleen vroegtijdig verzoeken plaatsen, maar gasten ook de mogelijkheid bieden last-minute succesvol een plek te reserveren.

Eigen service​

Als hotel kunt u speciale activiteiten promoten via het CP-platform. Als restaurant kunt u speciale services voor members binnen het CP-platform aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan speciale menu’s, exclusieve acties of een minimum spend voor de chef’s table.

Verzoeken​

Bied uw gasten een unieke ervaring door verzoeken te plaatsen bij restaurants. Zo maken uw gasten kans op tafels die normaliter vrijgehouden worden voor walk-ins of no-shows.

Zoek & Vind​

De zoek & vind functie brengt hotels en restaurants bij elkaar. Hotels kunnen met geavanceerde filters het perfecte restaurant voor hun gasten vinden en restaurants kunnen reageren op speciale verzoeken van hotels die zij kunnen voorzien.

Prestatie Dashboard​

CP biedt real-time rapporten van uw prestaties in een strak en overzichtelijk dashboard. Hiermee kunt u de successen en pijnpunten van uw bedrijf perfect monitoren en tijdig inspringen indien nodig.

02.

Service

Geef uw gasten een unieke ervaring met de exclusieve functionaliteiten van het Concierge Provider platform

CP Feedback

U krijgt constructieve en professionele feedback van experts uit de hotel- en restaurant industrie. Zij helpen u samenwerkingen aan te gaan, relaties op te bouwen en te verbeteren op het gebied van service, snelheid en sales.

CP Community

De CP Community is hét kanaal om updates, tijdelijke acties, aankondigingen en informatie bekend te maken bij andere members. Ideaal om partners op de hoogte te houden, exclusieve content te delen en uw bedrijf te promoten.

Guest Privacy Guaranteed

Wij vinden het waarborgen van de privacy van gasten uitermate belangrijk. Daarom zijn wij altijd op de hoogte van de laatste AVG-wetgeving en kunt u binnen ons platform samenwerkingen aangaan zonder persoonsgegevens te delen. Zo bieden wij de veiligste optie voor u en uw gasten.

Zichtbaarheid in de
B2B-wereld

CP biedt een unieke mogelijkheid om uw hotel of restaurant zichtbaar te maken in een digitale wereld vol concurrentie. Met uw up-to-date en geoptimaliseerde bedrijfsprofiel kunt u allerlei informatie naar buiten brengen. Van algemene informatie tot sfeer impressies, menu's, specialiteiten en faciliteiten. CP biedt u een nieuwe manier om uw hotel of restaurant te onderscheiden.

03.

Snelheid

Verhoog de communicatiesnelheid met efficiënte en gestroomlijnde processen binnen één systeem

oU0hPCT0

Chats

U kunt via het CP-platform snel en gemakkelijk chatten wanneer nieuwe samenwerkingen tot stand komen. Zo kan alles snel en efficiënt geregeld worden om de beleving van de gezamenlijke gast te optimaliseren.

Team Log

Met het CP team-log krijgt u inzichtelijk welke acties, wijzigingen of samenwerkingen worden doorgevoerd door de verschillende leden binnen uw team. Hierdoor zal de informatieverstrekking efficiënter verlopen wat bijdraagt aan een betere beleving van de gast.

Daily CP

Een actueel overzicht van alle nog te bevestigen en geslaagde matches. Wijzigingen worden in real time bijgewerkt zodat het overzicht altijd betrouwbaar, compleet en up-to-date is.

Word een CP member!

Ga aan de slag met Concierge Provider en laat uw bedrijf ervaren hoe gerichte samenwerkingen uw service, snelheid en sales kunnen verbeteren.