Over Concierge Provider

Wij helpen hotels en restaurants efficiënter te werk te gaan, dienstverlening te verbeteren en gasttevredenheid te verhogen via ons multifunctionele platform.

Wie wij zijn

Concierge Provider bestaat uit een professioneel team van experts uit de hotel- en restaurant industrie. Door de jarenlange ervaring van beide werelden te combineren met nieuwe innovaties, hebben wij een uniek platform kunnen ontwikkelen. Met het platform worden uitdagingen voor hotels en restaurants op het gebied van service, snelheid en sales verbeterd door efficiënter samen te werken.

Onze missie

‘Wij willen de dynamische wereld van hotels en restaurants faciliteren op het gebied van service, snelheid en sales door samenwerkingen te stimuleren.’

De verwachting van de gast stijgt ieder jaar. Daarom is het belangrijk dat het serviceniveau evenredig mee groeit. Hier wil Concierge Provider graag haar steentje aan bijdragen. Dit doen wij door de samenwerkingen tussen hotels en restaurants op de meest makkelijke en efficiënte manier mogelijk te maken. 

Waar wij voor staan

Future oriented mindset

Collaboration
is key

Inspire through passion

Going the
extra mile

Handle
with integrity

1
Jaar ervaring in hospitality​
1
Unieke functionaliteiten
1
Enthousiaste members​

Ons Verhaal

Het oorspronkelijke idee van Concierge Provider (CP) is in 2018 ontstaan toen Lindsey Jonker en Isabelle Post elkaar ontmoetten. Lindsey heeft naast haar hotelschool opleiding praktijkervaring opgedaan in een Michelin ster restaurant en heeft gewerkt in diverse vier- en vijf sterren hotels. Isabelle heeft bij diverse restaurants gewerkt en is de afgelopen 10 jaar hoofd conciërge geweest bij een 5 sterren hotel in Amsterdam. Dit is ook de plek waar hun paden elkaar voor het eerst kruisten.

Na jarenlang op het hoogste niveau in de praktijk te hebben gewerkt, zijn Lindsey en Isabelle van mening dat er nog veel winst te behalen valt in de hotel- en restaurantindustrie. Met name in de gerichte samenwerking tussen deze twee en nog vele andere partijen. Na hun ideeën te hebben uitgewisseld, kwamen Lindsey en Isabelle tot de conclusie dat er meerdere manieren zijn om de verschillende processen te verbeteren waardoor Concierge Provider is ontstaan.

Het CP-platform is ontwikkeld om hotels, conciërge bedrijven, restaurants en in de nabije toekomst andere aanbieders, te helpen met het optimaliseren van hun sales, service en snelheid door onderling gericht samen te werken. Hierbij ligt de focus op het continu verbeteren van de gastervaring waardoor onze members meer winst kunnen maken.

Het platform is voorgelegd bij een selecte groep hotels en restaurants van het hoogste niveau. Deze groep Early Adopters helpt Concierge Provider met het delen van constante feedback zodat het platform aan alle vragen en wensen van haar members blijft voldoen. Vooral in de dynamische tijd waarin we ons nu bevinden, vinden wij dit erg belangrijk.

Wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking.

Word een CP member!

Ga aan de slag met Concierge Provider en laat uw bedrijf ervaren hoe gerichte samenwerkingen uw service, snelheid en sales kunnen verbeteren.